Ритъм Алхимия Лаборатория # 12 (26.05.)

Добре дошли в нашата алхимична ритъм лаборатория! Тук, вместо до колби и скачени съдове, ще имате възможността да се докоснете до разнообразни барабани и ударни инструменти. Ще можем позитивно да трансформираме нашите емоции посредством магическата сила на ритъма. В часовете по „Ритъм Алхимия“ всеки един от нас ще се превърне в алхимик на личното и общото духовно намерение и състояние с помощта на вибрациите.

Ритъм Алхимия Лаборатория #12 –  „Усмихни се – Зардвай някой друг!“

cropped-432116_2837835821974_1141615379_32073325_1107966462_n.jpgДата: 26.05.2014.

Час: 19:00

Място: Дом на културата „Красно село“, бул. „Цар Борис III” №41

В тази последна за сезона лаборатория посредством личното си трансформиране, ще имаме възможност да трансформираме други хора, които имат нужда от помощ. Усмивките, позитивната енергия и емоция, която ще генерираме в Лаборатория #12, ще подарим на младежите с интелектуални затруднения от Фондация „Светът на Мария”.Средствата под формата на такси за участие ще послужат за провеждането на допълнителна Ритъм терапевтична сесия за тях и по този начин ще им подарим метафорично усмивките си- „Усмихне се – Зарадвай някой друг!”

 Задължително условие за участие: попълване на формуляра на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/10-hu9rK8R70os222MvLkI98XCtSAYrkhY7FK_vzd68U/viewform

В „Лаборатория #12″ записалите се под номера 1, 3, 6, 9, 13 и 27 ще могат да се включат безплатно в предстоящата ритъм

сесия с младежите от Фондация „Светът на Мария”.

„Ритъм Алхимия” е трансформация на съществуващите до този момент ритъм сесии известни под името Drum Circles Libera „Ритъм Релакс”. Събитията „Ритъм Алхимия” ще бъдат регулярни и ще се провеждат в определен ден в края на месеца. Всяко едно от тях ще бъде номерирано като отделна „Лаборатория” занимаваща се с определена тема или казус. Участниците в сесиите ще имат възможност да спечелят разнообразни ударни инструменти, ритъм записи и материали, отстъпки от наши програми и 20% отстъпка при закупуването на книгата „Алхимия на Ритъма”

Лабораториите ще бъде ръководени и фасилитирани от Мартин Иванов – автор на книгата „Алхимия на Ритъма”

Вход: 12 лв с предплащане и запазване на място

17 лв на място, ако има свободни места.

Важно!!! Ударните инструменти ще бъдат осигурени от нас, но ако някой има предпочитания да свири на свой инструмент, може да го донесе.

Не се изискват музикални способности или талант, кръгът е отворен за всички без ограничения.

Добре дошли в нашата алхимична ритъм лаборатория! Тук, вместо до колби и скачени съдове, ще имате възможността да се докоснете до разнообразни барабани и ударни инструменти. Ще можем позитивно да трансформираме нашите емоции посредством магическата сила на ритъма. В часовете по „Ритъм Алхимия” всеки един от нас ще се превърне в алхимик на личното и общото духовно намерение и състояние с помощта на вибрациите.

Повече информация за „Ритъм Алхимия” на:

https://rhythm-alchemy.com/

e-mail: drum_circles@libera-institute.com

тел: 02/441 48 04

GSM: 0889 271 470

Ритъм Алхимия Лаборатория #11 –  „Rhythm & Dance“ cropped-r-d.jpg Дата: 29.04.2014. Час: 19:00 Място: Дом на културата „Красно село“, бул. „Цар Борис III” №41 Заповядайте на Лаборатория #11 “Rhythm & Dance”. Този път ще изживеем заедно дълбоката и неразривна връзка межу танцът и музикалният ритъм. Танцът прави ритъма видим. Когато танцуваме, откриваме достъп до личните си ресурси от жизнена енергия. Потапяйки се в разнообразните ритми, ще събудим в себе си различни качества на енергията, която носим. Това ще ни даде гъвкавост на преживаването и ще направи достъпни качествата на себеусещането, които са физически асоциирани със съответния ритъм, но до този момент не са били на фокус в полезрението ни.

За презентацията е нужен JavaScript.

Ритъм Алхимия Лаборатория #10 –  „Sounds & Colors“ cropped-soundbox_background-new.jpg Дата: 26.03.2014. Час: 19:00 Място: Дом на културата „Красно село“, бул. „Цар Борис III” №41 В поредната лаборатория ще трансформираме ЗВУЦИТЕ в ЦВЕТОВЕ. Ще имаме възможност да създадем ЕДИННА ВИБРАЦИОННА КАРТИНА под емоционалното въздействие на груповия РИТЪМ. ???????????????????????????????    Ритъм Алхимия Лаборатория #9 –  „Playing in the Dark“ cropped-piano-black-background-wallpaper-edited.jpg Дата: 27.02.2014. Час: 19:00 Място: Дом на културата „Красно село“, бул. „Цар Борис III” №41 Този път в нашата алхимична ритъм лаборатория осветлението загасва! В рамките на един час ще се лишим от услугите на нашето зрение, което често формира вътрешния ни диалог. В пълен мрак ще имаме възможност да развием 3 предварително подготвени ритъма.

За презентацията е нужен JavaScript.

Ритъм Алхимия Лаборатория #8 –  „Новогодишен Ритъм“ cropped-27-01-2014.jpg Дата: 27.01.2014. Час: 19:00 Място: Дом на културата „Красно село“, бул. „Цар Борис III” №41 Време е да започнем Новата година с един солиден, енергичен и здравословен ритъм. Ритъм, който да положи жизненоутвърждаващото начало и да ни следва и зарежда през цялата година. Заповядайте на първата ни Drum Circle сбирка за 2014 г. Лаборатория #8 “Новогодишен Ритъм”.

За презентацията е нужен JavaScript.

Ритъм Алхимия Лаборатория #6 –  „Невербална Комуникация“ cropped-birds1c.jpg Дата: 31.10.2013. Час: 19:30 Място: Център 15; “Джеймс Баучер” 51, сградата на Енергопроект, ет.15 В груповото невербално комуникиране, използвайки езика на ударните инструменти, ние сме свидетели на забележителен парадокс. Въпреки, че чрез двигателни движения ние създаваме в пространството богата звукова палитра с голяма динамика и амплитуда, ние сме свидетели на мълчаливия ни ум и тишината в мозъка ни. Вътрешния диалог е спрял, претопили сме нашето его в момента и без да даваме оценки възприемаме чистите вибрации на другите. Нашето съзнание е отворено към приемането на уникалността на всеки един човек от групата, а ракциите ни са признак на приемане на истинската действителност. Задължително условие за участие: попълване на формуляра на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/10-hu9rK8R70os222MvLkI98XCtSAYrkhY7FK_vzd68U/viewform В „Лаборатория #6″ записалите се под номера 13 и 27 ще спечелят книгата „Лечебната сила на барабана” от Робърт Лоурънс Фрийдман. Ритъм Алхимия Лаборатория #5 –  „Ритъм в небето“ Cloud-Sky-nature-43 Дата: 30.09.2013. Час: 19:30 Място: Център 15; „Джеймс Баучер“ 51, сградата на Енергопроект, ет.15 Уникална ритъм сесия в небето на София!!! Това очаква всички вас, които имат желание да се понесат на крилете на ритъма в невероятната обстановка на върха на една 15 етажна сграда. С това вълнуващо събитие откриваме новия сезон на Ритъм Алхимия. Лаборатория #5 се задава с гръмкото и летящо име „Ритъм в небето!”

За презентацията е нужен JavaScript.

Ритъм Алхимия Лаборатория #4 –  Релаксация #16 Дата: 24.06.2013. Час: 19:00 Място: СОХО – СОФИЙСКА ХОЛИСТИЧНА КОУЪРКИНГ КОМПАНИЯ, ул. „Искър” 4, ет. 3 Този път ще имаме възможност да се синхронизираме с бавния и спокоен ритъм на морските вълни. Ще се потопим в зоната на физическото и психическото спокойствие и комфорт. Задължително условие за участие: попълване на формуляра на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/10-hu9rK8R70os222MvLkI98XCtSAYrkhY7FK_vzd68U/viewform В „Лаборатория #4″ засписалите се под номер 9 и 27 ще спечелят по една дървена перкусионна жаба, „Ритъм Алхимия” е трансформация на съществуващите до този момент ритъм сесии известни под името Drum Circles Libera „Ритъм Релакс”. Събитията „Ритъм Алхимия” ще бъдат регулярни и ще се провеждат в определен ден в края на месеца. Всяко едно от тях ще бъде номерирано като отделна „Лаборатория” занимаваща се с определена тема или казус. Участниците в сесиите ще имат възможност да спечелят разнообразни ударни инструменти, ритъм записи и материали, отстъпки от наши програми и 20% отстъпка при закупуването на книгата „Алхимия на Ритъма” Лабораториите ще бъде ръководени и фасилитирани от Мартин Иванов – автор на книгата „Алхимия на Ритъма” Вход: 10лв с предплащане и запазване на място 15 лв на място, ако има свободни места. Важно!!! Ударните инструменти ще бъдат осигурени от нас, но ако някой има предпочитания да свири на свой инструмент, може да го донесе. Не се изискват музикални способности или талант, кръгът е отворен за всички без ограничения. Повече информация за „Ритъм Алхимия” на: https://rhythm-alchemy.com/ e-mail: drum_circles@libera-institute.com тел: 02/441 48 04 GSM: 0887 18 17 17 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––- Ритъм Алхимия Лаборатория #3 –  Trance Drumming Trance Drumming Дата: 27.05.2013. Час: 19:00 Място: СОХО – СОФИЙСКА ХОЛИСТИЧНА КОУЪРКИНГ КОМПАНИЯ, ул. „Искър” 4, ет. 3 Един от най-важните аспекти на свиренето на барабани и причината, поради която хората са го правили от самото начало на своето съществуване, е, че то променя човешкото съзнание. Чрез ритмическите повторения на ритуалните звуци, тялото, мозъкът и нервната система са заредени с енергия и трансформирани. Когато група хора свирят даден ритъм за продължителен период от време, мозъчните им вълни се увличат от ритъма и участниците получават споделено състояние на мозъчните вълни. Колкото по-дълго продължава свиренето на барабани, толкова по-силно е и увличането. Това наистина е най-старото свещено общуване. Всеки записан ще получи предварително ритъма, който ще бъде в основата на нашата Trance Drumming сесия!

За презентацията е нужен JavaScript.

„Ритъм Алхимия“ е трансформация на съществуващите до този момент ритъм сесии известни под името Drum Circles Libera „Ритъм Релакс“. Събитията „Ритъм Алхимия“ ще бъдат регулярни и ще се провеждат в определен ден в края на месеца. Всяко едно от тях ще бъде номерирано като отделна „Лаборатория“ занимаваща се с определена тема или казус. Участниците в сесиите ще имат възможност да спечелят разнообразни ударни инструменти, ритъм записи и материали, отстъпки от наши програми и 20% отстъпка при закупуването на книгата „Алхимия на Ритъма“ Лабораториите ще бъде ръководени и фасилитирани от Мартин Иванов – автор на книгата „Алхимия на Ритъма” ––––––––––––––––––––––––––––––––––- Ритъм Алхимия – Лаборатория #2 (Пролетно събуждане)

spring rhythm 1

Дата: 29.04.2013.  Час: 19:00  Място: СОХО – СОФИЙСКА ХОЛИСТИЧНА КОУЪРКИНГ КОМПАНИЯ, ул. „Искър” 4, ет. 3 Всички ние свързваме настъпването на пролетта с появата на нов полъх и аромат, нови емоции и усещания, нови желания за  нашата заспала психика и физика. Природата ни кара да чувстваме, мислим, действаме в синхрон с нея и да отворим сетивата си към очакване на свежото. С пролетта започва годишния сезонен цикъл и целта на Ритъм Алхимия – Лаборатория #2 е да ознаменува това събитие с DRUM CIRCLE (барабанен кръг), който символизира новото посредством синхронизиран ритъм между хората и пробуждащата се природа.Наред с разнообразните ритъм упражнения и игри, ще имаме възможност да свирим заедно със звуците на птиците, насекомите и пролетния дъжд J Заповядайте на едно пробуждащо и свежо приключение!

За презентацията е нужен JavaScript.

„Ритъм Алхимия“ е трансформация на съществуващите до този момент ритъм сесии известни под името Drum Circles Libera „Ритъм Релакс“.  Събитията „Ритъм Алхимия“ ще бъдат регулярни и ще се провеждат в определен ден в края на месеца. Всяко едно от тях ще бъде номерирано като отделна „Лаборатория“ занимаваща се с определена тема или казус. Участниците в сесиите ще имат възможност да спечелят разнообразни ударни инструменти, ритъм записи и материали, отстъпки от наши програми и 20% отстъпка при закупуването на книгата „Алхимия на Ритъма“ В „Лаборатория # 2″ записалите се подред номера 3 и 27 ще спечелят книгата „Лечебната сила на барабана” от американския психотерапевт Робърт Лоурънс Фрийдман. Записванията стават като попълните формуляра намиращ се на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/10-hu9rK8R70os222MvLkI98XCtSAYrkhY7FK_vzd68U/viewform Добре дошли в нашата алхимична ритъм лаборатория! Тук, вместо до колби и скачени съдове, ще имате възможността да се докоснете до разнообразни барабани и ударни инструменти. Ще можем позитивно да трансформираме нашите емоции посредством магическата сила на ритъма. В часовете по „Ритъм Алхимия“ всеки един от нас ще се превърне в алхимик на личното и общото духовно намерение и състояние с помощта на вибрациите. Лабораториите ще бъде ръководени и фасилитирани от Мартин Иванов – автор на книгата „Алхимия на Ритъма” Вход: 10лв. Важно!!! Ударните инструменти ще бъдат осигурени от нас, но ако някой има предпочитания да свири на свой инструмент, може да го донесе. Не се изискват музикални способности или талант, кръгът е отворен за всички без ограничения. Повече информация за „Ритъм Алхимия” на: https://rhythm-alchemy.com/ e-mail: drum_circles@libera-institute.com тел: 02/441 48 04 GSM: 0887 18 17 17 ––––––––––––––––––––––––––––––––– Ритъм Алхимия – Лаборатория #1 (Трансформиране на енергията) Дата: 27.03.2013. Час: 19:00 Място: СОХО – СОФИЙСКА ХОЛИСТИЧНА КОУЪРКИНГ КОМПАНИЯ, ул. „Искър” 4, ет. 3 „Лаборатория # 1” ще бъде високо енергично трансформираща ритъм сесия! Ако искате да полетите и дасе освободите от моментната умора, летаргия, подтиснатост или задръжки, заповядайте и задно ще ги трансформираме в светлина и енергия! Нека заедно да се потопим в древното изкуство на алхимията!

За презентацията е нужен JavaScript.

Реклами